به نام خداوند بخشنده مهربان با آموزش فتوشاپ 2021 در خدمت شما عزیزان هستیم. همه کم یا زیاد با نرمافزار فتوشاپ آشنایی داریم و یا حتی نام آن را شنیدهایم، گاهی تصاویری را مشاهده کردهایم که بعدها متوجه شدهایم که با استفاده از این نرمافزار قدرتمند ایجاد شده است. وقتی نام نرمافزار فتوشاپ را در بین دوستان خود میآورید و یا زمانی که میخواهید یادگیری آن را شروع کنید، به سختیها و پیچیده بودن محیط آن فکر میکنید.
البته که محیط فتوشاپ بسیار هم پیچیده نیست، و سعی داریم آن را به سادهترین شکل ممکن به شما عزیزان بیاموزیم، با ما همراه باشید تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن از این نرمافزار قدرتمند استفاده کنیم. پس پیشنهاد میکنم نرمافزار فتوشاپ را در سیستم خود اجرا کنید، و قدم به قدم با ما همراه شوید تا بهتر بیاموزید. تمرین کردن به شما کمک بسیار زیادی در یادگیری بهتر این نرمافزار میکند.
تاریخچه فتوشاپ
حدود 31 سال پیش در سال 1990 دو برادر دست به ایجاد کردن نرمافزار جدیدی کردن، که جهان طراحی را تغییر داد. برادران نول نسخه ابتدایی نرمافزار فتوشاپ را در سال 1990 منتشر کردن. البته باید بگوییم که نام این نرمافزار به صورت کامل Adobe Photoshop است. همانطور که میدانید این نرمافزار توسط شرکت Adobe مدیریت و گسترش مییابد، و امروزه برای سیستم عاملهای ویندوز و مک گسترش یافته است.
پسوند فایلهای فتوشاپ
در آموزشهای قبلی گفتیم که نرمافزار Adobe XD که یک نرمافزار طراحی و همینطور مناسب برای طراحی وبسایت بود، فایلهای پروژه خود را با پسوند XD ذخیره میکند. نرمافزار فتوشاپ نیز به این صورت است فایلهای پروژههای خود را با پسوند PSD و PSB ذخیره میکند. در نظر داشته باشید طرحهایی که با استفاده از نرمافزار فتوشاپ ایجاد کردهاید را میتوانید، با پسوندهایی از جمله png و jpg خروجی بگیرید. ولی برای اینکه روی پروژه بعدها نیز بتوانید فعالیت کنید و یا آن را تغییر دهید، نیاز است که حتما فایل شما با پسوند PSD و یا PSB باشد.
ورود به محیط نرمافزار فتوشاپ
روی نرمافزار فتوشاپ کلیک کنید، و آن را باز کنید. صفحهای که مشاهده میکنید. مشابه صفحهای است که در نرمافزار Adobe XD با آن مواجه بودیم. اگر میخواهید پروژهای که قبلا ایجاد کردهاید را باز کنید و روی آن فعالیت کنید گزینه open را بزنید.ولی اگر میخواهید پروژه جدیدی ایجاد کنید روی گزینه create new کلیک کنید. در این جلسه ما میخواهیم از ابتدا شروع کنیم پس به صورت پیشفرض هیچ فایل فتوشاپی نداریم. برای همین روی گزینه create new کلیک میکنیم.
انتخاب سایز مناسب
در نرمافزار Adobe XD ابتدا به شما چهار سایز نمایش میداد که سه عدد آن پیشفرض و یکی از آنها به صورت دلخواه بود. در نرمافزار فتوشاپ نیز به همین شکل میباشد به شما چند سایز پیشنهادی نمایش میدهد، و به شما این امکان را میدهد که صفحه دلخواه خود را ایجاد کنید. این سایزهای پیشنهادی میتواند سایزهای اخیری باشد که شما استفاده کردهاید.
ایجاد سایز پروژه دلخواه
اگر سایزهایی که مشاهده کردهاید نظر شما را جلب نکرد، و یا برای پروژه شما مناسب نیست، از نوار موجود در سمت راست همین کادر میتوانید سایز مورد نظر خود را ایجاد کنید. برای این کار تنها کافی است که مقدار عرض و ارتفاع میزکار و همینطور مدل رنگ آن را انتخاب کنید. نرمافزار فتوشاپ جامعتر و بزرگتر از نرمافزار Adobe XD میباشد. علت آن هم این است که نرمافزار Adobe XD برای طراحی وبسایت مناسب است، ولی نرمافزار فتوشاپ برای طراحی بنر و همینطور موارد دیگر نیز کاربرد دارد.
این جامع بود امکانات زیادی را برای شما قرار داده است از جمله مشخص کردن مقیاس اندازه گیری، شما میتوانید مشخص کنید که پروژه جدیدی که میخواهید ایجاد کنید با چه مقیاسی ایجاد شود. البته باید این نکته را خدمت شما بگویم که اکثر عزیزان با پیکسل و اینچ آشنایی بیشتر و بهتری دارند. پیشنهاد میکنم مقیاس پروژه خود را پیکسل قرار دهید.
میزکار فتوشاپ
میزکار فتوشاپ بسیار وسیع است و به شما دسترسی قسمتهای مختلف را میدهد. و شاید علت ترس خیلی از دوستان، از یادگیری و استفاده از نرمافزار فتوشاپ همین محیط وسیع باشد. در اینجا به شما میگوییم که میتوانید از ترس خود عبور کنید، و از این محیط بهترین استفاده را داشته باشید. و همینطور از آن کسب درآمد کنید.
نوار ابزار سمت چپ
باید به شما بگویم که خیلی از فعالیتهای اصلی را میتوانید با استفاده از این نوار ابزار انجام دهید. از آنجایی که نرمافزار فتوشاپ بسیار محیط راحتی را برای کاربر میخواهد، شما میتوانید محل قرارگیری این نوار را نیز تغییر دهید. پیشنهاد میکنم محل قرارگیری اصلی آن را تغییر ندهید تا بتوانیم با یکدیگر دقیقتر آموزشها را پیش ببریم. آیا به خاطر دارید که در نرمافزار Adobe XD اولین گزینه نوار سمت چپ کدام ابزار بود؟ ابزار move tools که به معنی جابهجایی ابزار است. یکی از کاربردیترین ابزارهای فتوشاپ میباشد.
نوار بالای صفحه فتوشاپ
در نواری که در بالای نرمافزار فتوشاپ مشاهده میکنید. سربرگهایی قرار دارند که بسیار کاربردی است، و در ادامه آموزشها حتما مواردی را از این سربرگها خواهیم داشت. برای مثال از سربرگ file شما میتوانید پروژه خود را ذخیره کنید و یا به هر پسوندی که فتوشاپ پشتیبانی کند خروجی دریافت کنید، حتی میتوانید فایل پروژه خود را پرینت تهیه کنید و یا فایل جدیدی ایجاد کنید.
امیدوارم مطالبی که نوشته شده است برای شما مفید بوده باشد. در نظر داشته باشید مواردی که در این مقاله بیان شد موارد ابتدایی بود که نیاز است آن را برای شروع بدانید. در جلسات آینده توضیحات کاملتر همراه با ویدیو برای شما عزیزان قرار خواهیم داد.
سلام و احترام خدمت اقای حسینی
انشاالله که شما هم مانند برادر بزرگوارتون خوش بدرخشید
خیلی ممنون از زحمات شما، لطفا لینک دانلود نرم افزارم قرار بدید
تندرست سالم باشید
سلام و وقت بخیر
وب سایت سافت 98 وبسایت خوبی برای دانلود نرمافزار هست و ما نیز از آنجا نرمافزارهای مورد نیاز رو دانلود میکنیم
میتوانید نسخههای مختلفی از فتوشاپ را تهیه کنید.
https://b2n.ir/z57120
سلام.امیدوارم که عالی باشید
جلسه اول آشنایی با محیط فتوشاپ خیلی عالی بود.منتظر دوره های بعدی این دوره عالی هستیم
با سلام و وقت بخیر
خیلی ممنونم از شما بابت اینکه نظر خود را ثبت کردید.
به امیدخدا از هفته آینده طراحی را به صورت حرفه ای در فتوشاپ و xd آموزش خواهیم داد.
و هر هفته مقالات قبلی که در وبسایت هستند بروزرسانی خواهند شد
بهترین ها رو برای شما آرزو می کنم